Το Σωματείο Εν έργω διοργανώνει διαγωνισμό δοκιμίου με θέμα “Η σχέση των νέων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση”.


Θέλοντας να διατηρήσουμε αδιάλειπτη τη δραστηριότητα μας -ακόμα και εν μέσω της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφώσει ο COVID-19- προχωρήσαμε στη διεξαγωγή του εν λόγω Διαγωνισμού που απευθύνεται σε νέους 15-28 ετών και θα έχει συνολική διάρκεια έξι εβδομάδων, με ημερομηνία έναρξης 26-10-2020 και λήξης την 06-12-2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα δοκίμια τους, έκτασης 500-750, μέσω ειδικής φόρμας στην σελίδα του σωματείου www.en-ergw.gr .

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, το διοικητικό συμβούλιο θα προβεί σε αξιολόγηση των κειμένων, με αποτέλεσμα την τελική ανάρτηση τριών επιλεγμένων κειμένων στην σελίδα στο Facebook του σωματείου (Σωματείο Εν Έργω) την 11-12-2020, προκειμένου το κοινό να έχει την δυνατότητα να επιλέξει ελεύθερα το δοκίμιο που προτιμά και να αναδείξει τον νικητή.

Η αξιολόγηση των δοκιμίων εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει με κριτήρια την δομή του κειμένου, μεστότητα του γραπτού λόγου, την έλλειψη συντακτικών και ορθογραφικών λαθών και τη ρητορική δεινότητα του γράφοντος. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως την 18-12-2020 με τελική ανάρτηση των αποτελεσμάτων και ανάδειξη του νικητή την 20-12-2020.

Το αναδειχθέν δοκίμιο θα δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Πέλλας και ο νικητής θα λάβει δώρο έκπληξη από το σωματείο. Επιπλέον, ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέντευξη σε εκπρόσωπο του σωματείου, που θα δημοσιευθεί στο κανάλι μας στο youtube (Σωματείο Εν Έργω).

Ψήφισε το κείμενο της επιλογής σου ΕΔΩ